Urządzenia wyszynkowe

Produkcja dobrego piwa to jedno a jego właściwe serwowanie i podawanie to drugie. Piwo z browaru restauracyjnego czy rzemieślniczego jest na ogół niepasteryzowane i niefiltrowane, a to sprawia że podczas wyszynku zachowuje się zupełnie inaczej. Do rzadkości nie należy sytuacja w której barman łyżkuje pianę z kufla aby nalać do niego wymaganą ilość piwa. 

 

 
 

Rozwiązaniem problemu pieniącego się piwa nie jest też jego produkcja o niskim wysyceniu CO2, często niezgodnym ze stylem piwa. Dla nas parametry piwa takie jak temperatura serwowania i stopień wysycenia piwa CO2 są wartością do której umiemy dobrać urządzenia i parametry wyszynku. 

 

   
TA STRONA UŻYWA COOKIE. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Więcej informacji na temat cookies oraz w jaki sposób z nich korzystamy kliknij tutaj >
facebook