Browary restauracyjne

W restauracji, na zamku, na statku rejsowym czy w nowoczesnym klubie - browary restauracyjne zachowały swój wdzięk do dzisiaj i cieszą się wzrastającą popularnością.

Piwo, uwarzone na oczach gości, serwowane prosto z piwnicy i pite w odpowiedniej atmosferze, jest i pozostanie rozkoszą dla podniebienia i duszy.

Projektujemy i wykonujemy na całym świecie indywidualnie dopasowane do życzeń klientów urządzenia browarnicze dla restauratorów, inwestorów, wizjonerów i indywidualistów, którzy pragną rozszerzyć rynek wykorzystując model „browar restauracyjny”.

 

   
 

Za stałą cenę podaną w ofercie nasze browary o zdolności produkcyjnej od 500 hl rocznie nadają się do wytwarzania wszystkich rodzajów piwa, a także uwzględniają każdą indywidualną koncepcję i spełniają wszystkie techniczne wymogi browarnicze. Warzelnie mogą być wykonane w stali nierdzewnej, miedzi, połączeniu miedzi i drewna czy szkle w różnych kombinacjach. Jako jedyny producent na świecie oferujemy warzelnie wykonane w szkle.

Dostawę i montaż organizujemy kompleksowo ze wszystkim koniecznymi elementami, aż do butelkowania i beczkowania włącznie - odpowiednio do potrzeb danego klienta. Dzięki naszej specjalnej konstrukcji modułowej nakład związany z montażem został znacznie zmniejszony, a czas potrzebny na uruchomienie całej instalacji wyraźnie skrócony.

 

 
   
TA STRONA UŻYWA COOKIE. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Więcej informacji na temat cookies oraz w jaki sposób z nich korzystamy kliknij tutaj >
facebook