Mini Browary

Minibrowar jest zjawiskiem stosunkowo nowym, lecz doskonale sprawdzającym się ekonomicznie. Rosnąca konkurencja sprawia, iż posiadanie dobrej kuchni zarówno w pubie, restauracji czy  hotelu nie jest gwarantem zainteresowania lokalem. W dzisiejszych czasach posiadanie czegoś nowego, unikalnego, czegoś czego nie mają inni pozwala przyciągnąć klienta. Rozwiązaniem takim są z pewnością browary restauracyjne z piwem warzonym na oczach gości. Niestety nie wszystkie lokale mogą pozwolić sobie na zakup instalacji do produkcji piwa,  czy to z uwagi na ograniczenia lokalowe czy też koszty inwestycyjne.

Braumax w swojej ofercie posiada unikalną instalację która pozwala na produkcję każdego gatunku piwa przy znacznie mniejszych nakładach inwestycyjnych w porównaniu z tradycyjną linia technologiczną. Urządzenia do produkcji piwa mogą zostać zainstalowane w ciągu jednego dnia na powierzchni o wymiarach 1,5x3x2,5m. Wydajność minibrowaru mieści się w granicach od 500 do 4000l piwa miesięcznie.

 

Miejsce w którym ma zostać ustawiony minibrowar wyposażone musi być jedynie w przyłącze zimnej wody, energii elektrycznej oraz odwodnienie liniowe. Minibrowar stanowi doskonałą alternatywę dla inwestorów którzy przy niedużych nakładach inwestycyjnych chcą rozpocząć swoją przygodę z produkcją piwa we własnym lokalu.

   

 

TA STRONA UŻYWA COOKIE. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Więcej informacji na temat cookies oraz w jaki sposób z nich korzystamy kliknij tutaj >
facebook